Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 17:33 - Как да променим Системата ? Лесно е . Вижте :
Автор: briagnews Категория: Политика   
Прочетен: 1309 Коментари: 1 Гласове:
1image

Всеки ден приятелите ми искат ОСТАВКА.
И аз искам оставка, но не на това правителство, а Оставка ЗАВИНАГИ.
Как може да сменим системата без да се променя Конституция, без нови закони, без Референдум, без Гражданска война, без окупация? Лесно. Бавно е, но е лесно и законно.


24 години ни лъжат, че може да протестираме като не гласуваме.
Това е измама!
Когато данъкоплатците не гласуват данъкоядци определят как да бъдат харчени парите на работещите по цял свят българи. През 2014 левите избиратели определят как правителството да харчи парите събирани от десните избиратели чрез данъци, акцизи и такси, но така също и парите, които изпращат емигрантите на роднините си.
Парите на емигрантите се вливат всеки месец в Хазната и левите политици приемат, че работещите в чужбина българи са длъжни да отглеждат освен роднините си и още 1 000 000 леви избиратели.
Докога ?

Ако десните избиратели решат да гласуват ще покажат, че са осъзнали силата си и искат да я използват в своя полза.
Ако десните избиратели гласуват масово ще може да наложат волята си в Парламента.
Ако десните избиратели поискат да покажат на данъкоядците, че искат да се спре с убийствените кражби „ В името на Народа” ще  наложат на десните политици да не управляват България.
Повтарям:
Десните партии не трябва да управляват България !
Десните партии, макар да печелят мнозинство, не трябва да излъчват правителство, което да замазва и да поправя грабежите на тройните лами !

Дори самото обявяване на това ще смрази сърцата на левите избиратели. Те трябва публично да поискат десни политици да управляват България за да спре бедността и разграбването от тройните лами.
Левите избиратели разчитат, че всяка грешка и всяка кражба на данъци ще бъде поправена скоро от дясно правителство, което ще излъже данъкоплатците да работят още и още за да подобрят живота в България. Когато левите избиратели осъзнаят, че вече десните избиратели не желаят десни политици да работят за осигуряване лек живот на безработни и неуки леви избиратели ще се подобри средата тук.
СТИГА !!!

Това е лесен начин за промяна на Системата.
Левите партии ще управляват държавите докато не ги подгонят с камъни или не се научат да уважават данъкоплатците.
Когато левите партии управляват държавата се грижат за леви избиратели, които в голямата си част са данъкоядци. Ако искат да подобрят живота в гетата и Граничните райони на градовете ще трябва да инвестират в инфраструктура.

Десните партии да управляват само населени места и да отговарят за подобряване живота на избирателите си. Когато десни политици управляват градове и села ще направят промяната отдолу нагоре, както е нормално и ще принудят левите, които управляват държавата да работят за хората, а не за разбойниците.

Гласувайте!!!
Вижте добрият пример на София. Всички българи искат да живеят в столицата вместо да гласуват за десни кметове и общински съветници и да останат в България.
Ако бързо не направим опит да се спасим ще гледаме все по-често профили на изселените българи по света…   Всеки ден аз гледам профила ти, защото ми липсваш.
Magi Halvadjian: Казах , че моята толерантност свърши!
Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете , лъжете и манипулирате и се надявах ,че някои ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете... Уви....
Отговарям на някаква жена , която ми написа ,че никои няма право да обижда електората на БСП. Така е. До днес!
Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП),  2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България!
Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си,  живота си, вярата си.
Никои нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?!
Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!   Vladimir Yosifov:  защо Оставка ?
как ще промени оставката мисленето на електората ?
КАКВО би станало ако ГЕРБ откаже да поправя отново нещата ?
КАКВО би станало ако и Разцепниците в България откажат да поправят отново нещата ?
няма ли да се уплаши електората ако знае, че соц.иалните ще го управляват дълго време и няма да остане нищо ?
САМО страх от гладна смърт би накарало електората да не гласува за окрадителите ...
  Pavlina Kozarova:  процесите трябва да са паралелни, не последователни. електорат е сборно понятие. моето мислене е електорално и е доста променено   Vladimir Yosifov:  ние сме избиратели, а не електорат.
електоратите са доволни, че избирателите избират хора, които да направят нещо, което техните да откраднат и при кражбата да разпръснат трохи и за електората, който ги избира...
ТАКА са научени .
Сено, слама, сено, слама.
АКО се спре дясното, лявото няма какво да разPRеделя и ще се разпадне като сдс...   Pavlina Kozarova:  тъжно, но това ни е българската реалност. ако още се мотаем, ще се окопитят и окопаят здраво и тогава вече ще пропаднем в пропастта. вижте какво се случва в Унгария... 10 млр заем от доставчика на ядрено оборудване за разширяване на ядрени мощности, които никой не иска да бъдат разширени...   Vladimir Yosifov: Спасението ни е само в това, да поискаме десните партии ГЕРБ и Разцепниците в България да обявят, че няма да управляват .
Това ще ужаси електората на левите.
Те са прости хора, но не са глупави.
Ще разберат, че ще умрат от глад и студ.
Трябва да имаме дългосрочна цел, а тя не включва непрекъснато оправяне на бакиите, нали ?
ТОВА не е призив да не гласуваме, а да гласуваме, да спечелим изборите и да не управляваме !!!
Само така ще принудим крадливците да имат мярка, както е в Стара Европа ...   Pavlina Kozarova: аз съм привърженичка на непрекъснатото напрежение. то помага за постигане на дългосрочната стратегия. малко женска гледна точка... колкото пъти трябва, толкова пъти да се сменят управляващи. докато не се изтощат.
  Vladimir Yosifov:  Ха, те не се изтощават, защото ни ограбват .
ние остаряваме и се изтощаваме, защото децата ни се изселват в държави, където хората правят дългосрочни прогнози ...
АКО теглите дългосрочен заем не трябва ли да мислите Дългосрочно ???   Pavlina Kozarova:  не мога да тегля дългосрочен заем с толкова краткосрочно мислещи управляващи, с които гарантирано няма развитие на икономика. затова искам да ни управляват за кратко време. така няма да имат достатъчно време да крадат. и със сигурност ще е по-евтино да гласуваме по-често, отколкото да им оставяме по 4 години време да стопират всичко за наша сметка... за сметка на нашите деца и внуци /дай Боже/.   Vladimir Yosifov:  г-жо Козарова, дали сте прочели какво предлагам ?
Единствените краткосрочни управляващи в България са десните.
Десните политици се борят с данъкоядците, а не с политическите си опоненти.
Левите политици се борят с десни политици, а не с данъкоплатците .
РАЗЛИКАТА е ужасяваща.
Ако не разкъсаме омагьосаният кръг няма да има спасение.

Оставка и нови избори няма да променят нещата.
Трябва да възприемем гласуването като противопоставяне на данъкоядците, а не на политиците, които те избират !!!!
НИЕ сме силните И те го знаят.
ТЕ днес ще ядат с нашите пари !!!
АКО откажем да им дадем пари за храна и кюмюр трябва да ни избият, да ни хвърлят в лагери или да станат данъкоплатци ...
Е ?   Pavlina Kozarova:  прочетох, но продължавам да смятам, че чести избори са ако не решение, то поне спирачка да не се окажем в пропастта.   Vladimir Yosifov:  затова ни управляват онези
Успешна седмица !

image

Гласувай:
1
0Спечели и ти от своя блог!
1. breeze - Извода до тук е че:
13.02.2014 18:34
Необходимо е мнозинство, т.е. обединение, единство, но не каквото е мнозинството на привържениците на БСП. То знае само да избира.
Нужно е мнозинство, електорат, който да може и да коригира.
Тогава дори избора да бъде грешен, ще бъде по-малко, но все пак успешен.
И ще сме на верния път.
Вярно е, понякога най-трудните неща имат лесно решение, стига то да се открие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: briagnews
Категория: Новини
Прочетен: 558407
Постинги: 612
Коментари: 385
Гласове: 383