Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2014 10:01 - Защо Серафим Мелнишки бе избран за Неврокопски митрополит ?
Автор: briagnews Категория: Новини   
Прочетен: 897 Коментари: 0 Гласове:
0image

BriagNews:
На 20 януари 2014 година, новоизбраният Неврокопски митрополит ще бъде въдворен на своята митрополитска катедра.
Защо Светия Синод избра Серафим Мелнишки ?

Негово Преосвещенство Мелнишкият епископ Серафим няма отношение към безбройните градски имоти. Този млад и умен мъж има подходящо образование и сериозен опит придобит при управлението на Роженския манастир.
Само манастирите на Българска православна църква притежават,
но не управляват успешно  30 000 дка ниви, 7000 дка ливади, 1500 дка гори, 1500 дка лозя, 17 000 дка пасбища и 256 дка градини.
Тези безценни български земи скоро ще бъдат съживени и ще дават работа на хиляди работници. Изборът на Серафим Мелнишки ще мотивира игумените да управляват земите на БПЦ и да изпълнят задължението си към Нацията да увеличават БВП.

Като избра фирма “Smart Brokers” за управител на градските имоти Светият Синод демонстрира силно желание да спре безконтролното пилеене на време и загуба на огромни суми от наеми и реклами.
Макар, че в медиите няма нито дума за срещи между Патриарх Неофит и Премиера Орешарски е разумно да се предположи, че Правителството очаква Българската православна църква да осигури хиляди работни места в пустеещите църковни земи и имоти.

Според мен това е една от причините Светият Синод да избере игумена на добре управлявания Роженски манастир, а не игумена на скандалния Троянски манастир.
Всеки, който е посещавал двата манастира е учуден от голямата разлика в управлението им.

BriagNews публикува снимки на Троянския манастир.
Браницкият епископ Григорий, въпреки положените усилия явно не е успял да преобрази района около манастира, който управлява и не създава работа и щастие на хората от областта. Магазините, кръчмата и паркинга пред Троянския манастир разнасят по света духа на Старият режим.

image image image image image

Липсата на подходящо образование и опит за управление на манастир във време на тежка политическа и икономическа криза попречи на Браницкият епископ Григорий да получи още гласове и не беше избран.

Това е послание към всеки български епископ !
РАБОТА, РАБОТА и пак РАБОТА !!!
Създавайте работни места и увеличавайте богатството и на Църквата,
и на на Родината, и на населението на България !
Бъдете внимателни и не позволявайте скандали да рушат доброто име на бизнеса !
Религията е бизнес от хиляди години .
Свещениците се грижат за душите на вярващите, а игумените работят за увеличението на богатството на религията и увеличаване на влиянието си в Обществото.

Игумените трябва да са добре образовани, добре подготвени и лоялни към Религията. Българска православна църква изпитва трудности защото повечето свещеници са като Браницкият епископ Григорий. Получили са неподходящо образование, нямат сили и не разбират отговорността си пред Брутния вътрешен продукт на България.
Епископите носят вина, че църковните земи и градските имоти на БПЦ не са управлявани с желание и грижа на добри стопани и затова България е най-бедната страна в Европа !!!

Вярвам, че протестите ще принудят Пламен Орешарски да помага на хора като Неврокопския митрополит Серафим и заедно ще съживят стотици български села.
Вярвам, че скоро ще има качествени стоки с името на български манастири.

Вярвам, че Светият Синод ще изисква от всички 100 манастира в България да се запознаят с постигнатото от Роженския манастир под управлението на Негово Преосвещенство Мелнишкият епископ Серафим и да работят за цивилизоване на манастирите в Родината ни.

Вижте снимки от Роженския манастир и района около него :
 

image image image   image image image image image   image image image image image image image   image image     image image   image image


До Роженския манастир има нови хотели, къщи за гости, редовен транспорт, тоалетна и ...
Вкусни храни, чисти напитки, приятна атмосфера, модерна реклама, интернет...
Вижте :

image image image image image image image  


Управлението на имоти е работа за талантливи хора.
Това стана ясно в България чак 2000 години след раждането на Христа…

image
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: briagnews
Категория: Новини
Прочетен: 558407
Постинги: 612
Коментари: 385
Гласове: 383