Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2013 16:53 - Истината е основа за доверие
Автор: briagnews Категория: Новини   
Прочетен: 1009 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2013 16:54


image Всеки, който защитава правото на бежанците да навлизат в България е добре да бъде любезен и отдели няколко часа за да обяснява на бежанци колко милиарда долара са откраднали лидерите на държавите от които бягат от БЕДНА България. Тъй като това не се прави идва омразата .
Бежанците не знаят какво са ни причинили лидерите им !!!
НИЕ трябва да им го обясним !!!
Тогава ще разберат ситуацията в която са попаднали.
Ние не сме ги колонизирали .
НИЕ СМЕ ОГРАБЕНИТЕ !!!


Включете се в коментарите на талантливия блогър
Ruslan Trad

- "Крадец нападна с нож продавачка в София" ("Вести")
- "Арабин направи на решето млада българка на пъпа на София!" ("Блиц")

Разликата в заглавията е огромна. ВМРО се опитват да използват един ужасен криминален акт, за да атакуват араби и чернокожи. Също така за наказание за деянието трябва да отговарят от властите, а не от бригади на ВМРО.

Дано момичето се оправи- този случай е следствие на много тъжни обстоятелства.. Както мнозина млади в страната, е принудено да работи по цяла нощ, за да се издържа, а сигурността по улиците е минимална. В същото време имигранти и бежанци гладуват, живеят по улиците и все повече ще се криминализира контингента. Нужно е и хладнокръвие...а това сега е още по-трудно! Наблюдавам с изключителна загриженост ставащото...
  • image Антон Левски: А керванът си върви: image Митьо Очите пое бизнеса със сирийските бежанци Зверствата на Башар Асад носят милиони приходи на нашия гангстер. Искам сега някой да ми каже кога за последно е минавал в 2 през пиротска и джамията и смята ли това за нормално и какво решение на проблема би предложил. Защото вместо да наблюдаваме хладнокръвно, е необходимо преди всичко да мислим за решенията на проблемите.
  • image Ruslan Trad: Не разбирам какво означава "керванът си върви"
  • image Антон Левски: Самите полицаи са казали на близки на жертвата това, тепърва ще се научва повече, но надали ще е много различно
  • image Vladimir Yosifov: Г-н Трад възхищавам се на спокойствието Ви .
  • image Ruslan Trad: В никакъв случай не съм спокоен. Напротив. Но и да вадим автоматите не върви.
  • image Boox Cho: Баси, все едно не е имало убийства в последните 24 часа, извършени от етнически българи. Но, видиш ли, това провокира особена реакция, защото група неонацисти заплашиха с погроми и обявиха на висок глас "арабин го направи!".Това му се вика расизъм.
  • image Антон Левски: Еми каквото и да лаем, решенията както знаем, никога не са случайни и винаги са политически. Ето как всъщност това преминаване през границата е било угодно на мафията и някакви бюрократи. Полицията е казала на близките на жертвата това с арабския произход а не "вмро", пък ти си мери приказките
  • image Boox Cho: Що да си ги меря? Полицията не са ми референция за нищо.
  • image Антон Левски: щото говориш глупости. не знаеш какво се случва по улиците на българия пък крещиш , смешна работа
  • image Ruslan Trad: Нацистите няма начин да не се възползват. Сега ще става мазало.
  • image Vladimir Yosifov:
      image Като добри християни и европейци помагаме на бежанци от Сирия, Либия, Ливан, Ирак, Алжир, Афганистан, Палестина, Мали, Никарагуа и други братски държави.
    Голяма част от населението на държавите които дължат милиарди долари на бедният Български народ са араби, като бежанците, които сега спасяваме .
    briagnews.bg
    С парите, които ни дължат богатите на петрол арабски държави можеше да имаме модерни болници, модерни старчески домове, модерно образование, добри пътища и съвременни влакове и още и още ...
    Ние, българите, сме най-бедните в Европа защото сме добри и се съгласяваме политиците ни да подпомагат далечни земи вместо да строят болници и да се грижат за гласоподавателите си.
    Бежанците не знаят какво са ни причинили лидерите им !!!
    НИЕ трябва да им го обясним !!!
    Тогава ще разберат ситуацията в която са попаднали.
    Ние не сме ги колонизирали .
    НИЕ СМЕ ОГРАБЕНИТЕ !!!
  • image Boox Cho: Преди няколко минути заяви, че не искаш "тия араби" в България. Руслан ще го изгониш ли? И какъв си ти да казваш кой трябва да е в България и кой не?
  • image Антон Левски: И какво заради нацистите да си стоим в къщи ли. ми не ги искам, какво да направя че са араби, как да ги анрека, аман от фетишизирани. казвам ти че не знаеш какво точно става тук пък изказваш крайни мнения и даваш оценки, пълна простотия
  • image Adnan Alahmad: jalko za momi4eto,,,naistina mn sejeliavam ,,,no ima neshto koeto mnozistvo ne go znaiat ,kogato kazvat bejanci naso4eno edinstveno kam siriici oba4e predi da doidat bejanciti ot sirya poprincip v bg jiveiat mnogo siriici v bulgaria i naistina goliam broi ot bijancite rabotiat i po niakakuv na4in uspiavat da se krepiat polojenieto,,,no ima i drugo neshto,ot izvestno vreme okolo jamiata se navurtat nikolko grupi aljirci,,kradat,zavli4at,i sa sposobni i da ubivat,,,ne kazvam 4e i mejdu siriicite niama i gadove no az li4no bih kazal 4e siriic ne bi go storil tova neshto,,,i o6te vudnesh sejeliavam za momicheto,,dano se opravi
  • image Boox Cho: Генерализирането и поставянето на всички под общ знаменател, разделяйки ги по оста "ние - те" и същевременно отъждествявайки едните с доброто а другите със злото - престъпност, убийства и кражби, е именно начинът, по който работи расизмът. Тук, уви, виждаме доста активен такъв, който не искам да си представям в какво ще прерасне. Ако не можеш да схванеш това, а също и защо има престъпност в подобни маргинализирани групи, изхвълени в периферията на обществото във всяко едно отношение, по-добре сдавай идеите, на които твърдиш, че си носител и грабвай трибагреника на браниш милата рОдина.
  • image Vladimir Yosifov: Знаете ли отговора ? image Колко милиарда долара дължат на бедна България държавите, от...
  • image Ruslan Trad: Антоне, ти постоянно разпространяваш клипове за солидарност и промяна на системата. Как се връзва това с изказванията ти на расистка основа? Как се съчетава това? Аз лично съм много изненадан от позицията ти! Според мнението ти, аз не трябва да съм в приятелската ти листа, а също трябва да си ходя от страната. Просто неприятна изненада.
  • image Boox Cho: Истината е, че българският активизъм, бидейки продукт на стерилна среда, където новите идеи идват най-вече по интернет, ражда много недоносчета, които чели-недочели уж са солидарни, ама чуват някъде нещо и расистът изпълзява от гардероба, крещейки, че не иска някого някъде и опънал гордо трицветника.
  • image Boox Cho:



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: briagnews
Категория: Новини
Прочетен: 753694
Постинги: 612
Коментари: 385
Гласове: 386