Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2012 15:57 - Метрото и продажбата на имоти в София
Автор: briagnews Категория: Новини   
Прочетен: 961 Коментари: 0 Гласове:
0



Коментар на Владимир Йосифов за влиянието на метрото върху продажбата на имоти в София   DeZona  е Общество на българските архитекти и дизайнери. Новини, коментари, интервюта от света на архитектурата, дизайна и мебелите.
Интериорен дизайн, интериори и проекти на къщи, кухни, бани. Архитектурни изложения и конкурси. image Метрото е най-предпочитаният градски транспорт от софиянци.
Бързо, безопасно, удобно придвижване, независещо от метереологичните условия и трафика в града - как да не се възползваш?!
Но всъщност метрото е явление, което цялостно промени навиците на столичани, а силата му на въздействие ще нарастне още повече съвсем скоро.
Защо ли?! Защото откриването на Втори метродиаметър наближава и вече до наистина голяма част от София ще може да се стига с метро. Това е една много добра новина както за гостите на града ни, така и за нас - жителите.
Наскоро коментарът на един наш читател ни накара да се замислим за една друга роля на метрото, която косвено повлиява на развитието на София.
Ето каква е гледната точка на Владимир Йосифов...
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: briagnews
Категория: Новини
Прочетен: 751882
Постинги: 612
Коментари: 385
Гласове: 386