Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 17:23 - Мания - магазинът на окупаторите
Автор: briagnews Категория: Бизнес   
Прочетен: 978 Коментари: 0 Гласове:
0image

Всички гледаме репортажи от Киев и виждаме добрата организация на Майдана.
Лекари, сестри, санитари, аптекари, шофьори, пазачи, спонсори.
Чай, кафе, сандвичи, сладкиши, готвачи, работници в кухнята, складови работници, шофьори, хамали охранители, спонсори.
Спонсори !!!
След победата всеки украинец ще пазарува от спонсорите на Майдана, а спонсорите на Бунта в Киев ще се радват на изгонването на министър-председателят на Украйна Микола Азаров.

Защо Ранобудните студенти нямаха спонсори ?
Добри граждани и роднини носещи батерии, храна и топли напитки в СУ не са спонсори.

Ранобудните студенти не успяха защото големи фирми като Кока Кола, Фабрика Победа, концерн NESTLЙ, кафе LAVAZZA, Магазини, BILLA, AstraZeneca или други сериозни компании, които не са доволни от Правителството не ги подкрепиха.
Всъщност, има ли недоволни от Правителството компании ?
Защо студентите от ФЖМК не помогнаха на колегите си и не ги свързаха с компании, които са недоволни от корупцията в България ?

Защо Ранобудните студенти не рекламираха приятелски компании като McDonald"s, където работят хиляди български студенти ?
Защо Ранобудните студенти не рекламираха магазини Мания, откъдето пазаруват майките им за да плащат образованието им ?
 

image Ако Ранобудните студенти бяха рекламирали Магазини Мания щяха да убедят хиляди българи от 29 града, които се обличат с дрехи Втора ръка, че знаят как живеят сънародниците им.

Ако Вторите Окупатори на СУ бяха рекламирали Магазини Мания щяха да благодарят на компанията, която облича близките им.
Не се намери социолог, който да каже на студентите, че трябва да противопоставят развития социализъм, където носим с радост дрехи Втора ръка и загниващия капитализъм, където работещите поставят старите си дрехи в контейнери за да бъдат изпратени в страни от Третия свят.

Възможно ли е млади хора, които искат да променят Политическата Система в България да не знаят какво е Връзки с обществеността ?
Така изглежда .
Затова не получиха реална подкрепа от граждани !
Българите вече знаят колко е опасно да повярват на хора, които не са подготвени да управляват.

Втората окупация на СУ беше още по-странна. Коментарът на Violeta Fondou е показателен:
”Не мога да подкрепя неграмотни, говорещи на диалект и неположили изпити студенти. Окупират Ректората, защото студентите от хуманитарните специалности са по-толерантни, по-любезно възпитани и неприемащи силовите методи.
Да дойдат да окупират Математическия факултет и ще получат пълно обслужване от не толкова кротките студенти, които се надяват на дипломи и не могат да чакат да изгубят една учебна година.”


Основният проблем в България не е завистта, а неблагодарността !
Няма българин, който да не е носил или да не познава приятел или колега, който се облича от някой от 40-те магазини Мания. От Виденовата зима през 1996-та година магазини Мания са магазините на Прехода.
Идват избори за евродепутати. Дано десните партии се усетят и рекламират здравите и качествени дрехи на Магазини Мания !
Мания е магазинът на окупаторите и протестиращите българи и където и да се изселят те запазват добри спомени от магазина, който ги запозна с модата на белите хора...

image
Гласувай:
0
0Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: briagnews
Категория: Новини
Прочетен: 558407
Постинги: 612
Коментари: 385
Гласове: 383